sunnuntai 13. toukokuuta 2012

äitienpäivä!

  Viikonloppu on mennyt ruokaisissa merkeissä. Perjantaina ajettiin poikaystävän kanssa Ruotsin puolelle, tarkoituksena muka käydä ikeassa. Loppujenlopuksi mukaan ei lähtenyt melkein mitään muuta kuin puolen kilon irtokarkkisäkki ja suklaalevy maailman parhaasta karkkikaupasta, candyworldista. Ostohetkellä perustelin mätön määrää itselleni sillä, että voisin syödä samasta pussista vähintään viikon. Kuinka kävikään? Pussi oli tyhjä jo seuraavana päivänä.

  Luin pari viikkoa sitten artikkelin naisten syömisestä. Artikkelissa kerrottiin tutkimuksesta, jonka mukaan naisilla on luontainen tarve syödä kaikki saatavilla oleva ruoka turvatakseen mahdollisimman hyvät olosuhteet hedelmöitykselle. Vihdoinkin! Looginen selitys pakottavalle tarpeelleni syödä kaikki käden ulottuvilla oleva ruoka.

  Ruokaviikonloppuni ei kuitenkaan loppunut Haaparannan halpoihin irttareihin. Lauantaina suunnittelin äitienpäivän ruokalistaa, ja valmistelin ruuat mahdollisimman pitkälle valmiiksi. Leivoin ensin yhden juustokakun kotona, sitten poikaystävän luona. Tänään syödään siis lampaan sisäfilettä, mascarpone-risottoa ja grillattua parsaa!

  Treenimotivaatio on ollut vähän hukassa viimeaikoina, mutta saan sen toivottavasti vielä ennen kesää uuteen nousuun. Alkuviikolle on jo sovittuna kolmet treffit, combattiin, salille ja mäkihyppytornin portaita juoksemaan. Eikun pakarat töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti